Paal 13 is allesbehalve dertien-in-een-dozijn. Dat ziet u meteen als u bij ons binnenstapt: een Grand Café-Restaurant met een geheel eigen, warme uitstraling. Waar alle medewerkers deel uitmaken van de familie en zich voor de volle 100% inzetten voor Kwaliteit. En dat proeft u, van voorgerecht tot het gratis Slakje na.

Ook voor grote(re) gezelschappen

Bij de bereiding van onze gerechten gaan we uit van de beste ingrediënten zoals gegarandeerd vang-verse vis en ’t lekkerste vlees, vaak van Amelandse bodem. We vervaardigen alles in eigen keuken, ook hamburgers, saté en rollade. Dagschotels of seizoensspecialiteiten, à la carte voor één persoon, stellen, gezinnen of grote(re) gezelschappen, bij Paal 13 wordt het een (h)eerlijke ervaring. Bedrijfs- en verenigingsfeesten, recepties, trainingsweekends … samen met u maken we er een succes van. Desgewenst met inbegrip van activiteiten als zeevissen, survival en excursies. 

Café met lekkere hap

  U zult zich ongetwijfeld thuis voelen in ons gezellige café, waar we de lekkerbek met de kleine trek graag verwennen met mini-loempia’s, stokbroodjes, pizza’s en andere hapjes. Trouwens, ook voor een kop koffie met glimlach en gratis likeurtje (Slakje) bent u bij ons aan het juiste adres, aan het eind van de Strandweg in Nes, op nog geen 100 meter van het strand.